BLANC PONOSAN

'Sumnjali ste u Zlatana? Sad vam je odgovorio!'

10.03.2016 u 09:34

Bionic
Reading

Nakon impresivnog nastupa u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja, Laurent Blanc hvali Zlatana Ibrahimovića koji je potvrdio da može odigrati vrhunski i u elitnom klupskom nogometnom natjecanju...

PSG je opravdao ulogu favorita i u dvije utakmice izbacio Chelsea iz Lige prvaka. U srijedu na Stamford Bridgeu po drugi je put pobijedio rezultatom 2:1 protiv Engleza i tako osigurao plasman u četvrtfinale.

Središnja figura susreta bio je Zlatan Ibrahimović. Iako se uoči susreta mnogo pisalo o tome kako 34-godišnji Šveđanin nikad nije ništa napravio u Ligi prvaka i u njoj igra lošije nego u nacionalnim prvenstvima, golom i asistencijom potvrdio je klasu i najavio pohod na prvu europsku krunu.

'Zlatan je odigrao utakmicu kakve igra cijele sezone. Odgovorio je onima koji tvrde da može nešto napraviti samo u francuskoj ligi. On je napadač koji zaokuplja dva stopera, brzo razmišlja u igri i kad dobije loptu ona završava na pravom mjestu,' izjavio je ponosni trener Laurent Blanc nakon susreta i zaključio:

'Ovja susret osnažit će njegovo samopouzdanja i svi ćemo iz toga profitirati.'

Ibrahimović je u srijedu postigao svoj četvrti pogodak u Ligi prvaka, a ima još 23 u domaćem prvenstvu. PSG djeluje moćno i nikom neće biti ugodan ždrijeb u sljedećoj fazi natjecanja...