IGRAT ĆE SE U ZAGREBU

Šuker i HNS 'okrenuli leđa' Modriću, Srni i društvu

18.10.2013 u 12:08

Bionic
Reading

Nakon gromoglasnih zvižduka i povika kontra Saveza i sada već bivšeg izbornika Štimca, koje su navijači uputili poslije dvoboja s Belgijom, igrači su bili jedinstveni u želji da reprezentacija utakmice više ne igra u Zagrebu

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom još su dvije utakmice dodatnih kvalifikacija, nakon kojih ćemo, svi se nadamo, 'kockaste' ipak gledati u Brazilu. Pitanje je samo koga će Hrvatska, pod novim izbornikom Nikom Kovačem, morati pobijediti. Ono što Kovaču ide na ruku jest činjenica da će uzvrat igrati na domaćem terenu. Barem bi tako trebalo biti jer nakon posljednjih igara reprezentacije - Modrića, Srnu i društvo navijači su s terena ispraćali zvižducima.

No s obzirom na to da je veliki dio s odobrenjem dočekao Kovačevo preuzimanje reprezentacije, u Savezu se nadaju da će se priomijeniti i klima oko podrške, to jest da će navijači uistinu biti 12. igrač. Pa makar će se igrati u Zagrebu, iz kojeg su igrači htjeli - otići. Tko zna, možda bi njihova molba bila i uslišana, ali kako je prema riječima predsjednika HNS-a Davora Šukera, maksimirski stadion jedini koji udovoljava Fifinim standardima, o preseljenju domaćinstava u Osijek, Rijeku ili možda Split - nije bilo ni govora.