Sablasne scene

Suigrač Milana Badelja proživio pravu dramu: Na povratku iz reprezentacije su ga skoro oteli, a ostao je bez skupocjenog BMW-a

20.11.2019 u 18:04

Bionic
Reading

Mladi srpski reprezentativac Aleksa Terzić, koji je u Fiorentinu stigao ovoga ljeta iz Crvene Zvezde, našao se u nesvakidašnjoj i opasnoj situaciji u Beogradu

Aleksa Terzić, mladi srpski reprezentativac koji je ljetos Crvenu Zvezdu zamijenio Fiorentinom, za dlaku je izbjegao otmici, ali ostao je bez skupocjenog automobila. Kako prenose mediji u Srbiji, Terzić je proteklih dana bio na okupljanju mlade reprezentacije koja je u Nišu igrala dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo.

Nakon druge utakmice zaputio se u Beograd u svojem BMW-u, a u glavnom gradu Srbije ušao je u svađu u prometu s dvojicom mladića koji su bili u Audiju. Blic prenosi kako je najprije došlo do sukoba u prometu, a onda su se mladići namjerno Audijem zabili u BMW u kojem je Terzić bio sam.

Kada je novi suigrač našeg Milana Badelja izašao iz automobila, mladići su ga pokušali ugurati u gepek, ali uspio im se nekako izmigoljiti i pobjeći. Oni su nakon toga ukrali njegov auto i pobjegli u naselje Kaluđerica gdje su kasnije i uhapšeni nakon što je Terzić sve prijavio policiji.

Branič Fiorentine je, srećom, prošao bez ozljeda, ali ova suluda situacija će sigurno ostaviti traga na njemu. 20-godišnjak još nije debitirao u Serie A, ali je upisao jedan nastup u talijanskom kupu.