romelu lukaku otkrio

Suigrač Marcela Brozovića šokirao priznanjem: U siječnju se 23 od 25 igrača Intera možda zarazilo koronavirusom

22.04.2020 u 06:18

Bionic
Reading

Igrači Intera imali su par slobodnih dana sredinom siječnja, a odmah su nakon te pauze - 26. siječnja - u 21. kolu Serie A na San Siru dočekali Cagliari. I tu je sve 'puklo'... Barem tako za talijanske medije tvrdi napadač 'nerazzurra' Romelu Lukaku

Krajem prošle i početkom ove godine nogometaši u Serie A imali su dva tjedna pauze, a natjecanje je nastavljeno 6. siječnja. No, čini se kako su se s blagdana igrači Intera vratili bolesni...

'Kunem se, 23 od 25 naših igrača u klub se vratilo bolesno. Ne šalim se. Svi smo imali groznicu, temperaturu...', izjavio je za talijanske medije napadač Intera, belgijski reprezentativac Romelu Lukaku.

U to vrijeme Serie A se još uvijek igrala bez naznaka pandemije koronavirusa. No, Lukaku sumnja kako su bili zaraženi već tada...

'Igrali smo doma s Cagliarijem i nakon samo 17 minuta utakmice Milan Škriniar je morao izaći iz igre. Nije mogao stajati na nogama', otkrio je Lukaku. Iz kluba su kasnije objavili kako je Škriniar osjetio vrtoglavicu te da se nije potpuno oporavio od gripe.

Prvi službeni slučaj koronavirusa u Italiji bio je tek 21. veljače, što znači da u tom trenutku nitko nije testiran i nije bilo nikakvih sumnji da bi to mogao biti virus.

'Svi su kašljali i imali groznicu. Kad sam se zagrijavao, osjetio sam da imam temperaturu. Bio sam vruć. A godinama nisam patio od groznice', pričao je Lukaku.

Nesrećama za Inter tu nije bio kraj, tu su utakmicu odigrali 1:1, a nakon susreta su igrači trebali nastaviti druženje.

'Imali smo dogovorenu večeru nakon utakmice, ali ja nisam mogao ići. Otišao sam kući, ravno u krevet, bio sam potpuno slomljen...', prepričavao je Lukaku i dodao:

'Ne znam, ali nitko nas tada nije testirao na koronavirus. Ne mogu biti siguran i reći da smo bili zaraženi tim virusom, ali imali smo sve simptome', zaključio je Lukaku.

Gdje je u cijeloj priči naš Marcelo Brozović? Popularni Epic Brozo nije konkurirao za tu utakmicu iako je tjedan dana prije te utakmice igrao protiv Leccea, a igrao je i tjedan dana kasnije protiv Udinesea...