GAF KOJI GA PROGANJA

Sudit će finale Lige prvaka, a napravio je najveću pogrešku u povijesti Bundeslige!

13.05.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Njemački sudac Felix Brych imat će čast suditi veliko finale Lige prvaka između Juventusa i Reala 3. lipnja, a svi se nadaju da mu se neće dogoditi gaf kao kad je priznao 'fantomski' pogodak Stefana Kiesslinga prije tri godine...

Okršaj Juventusa i Reala 3. lipnja u Cardiffu bit će kruna europske klupske nogometne sezone i teško je predvidjeti pobjednika, a svi se nadaju da sudačke odluke neće utjecati konačni rezultat.

Baš zato pod povećalom je Felix Brych koji je postavljen za glavnog suca utakmice. Riječ je o 41-godišnjem njemačkom arbitru koji ima puno povjerenje Uefine sudačke organizacije i spada u njezinu elitnu grupu djelitelja pravde.

Prije tri godine Brych je već sudio jedno veliko finale, ono Europske lige između Seville i Benfice. No, iz te sezone pamtit se više njegov nevjerojatan gaf na utakmici Hoffenheima i Bayera, kada je priznao pogodak Stefana Kiesslinga iako je udarac glavom njemačkog napadača poslao loptu pokraj vratnice.

Taj 'fantomski' pogodak vjerojatno je najveća sudačka pogreška u povijesti Bundeslige, ali Brychovu sudačku reputaciju nije previše poljuljao...

Fantomski gol Kiesslinga Autor: YouTube