RUKOMETNI SKANDAL

Sucima na SP-u u Hrvatskoj nuđene prostitutke

28.03.2009 u 16:19

Bionic
Reading

Lavina prljavog veša u rukometu svakim danom je sve veća. Nakon skandala oko namještanja utakmica, pojavio se još jedan. Naime, prema tvrdnjama danskog rukometnog suca Ejbyja Larsa Pedersena, za vrijeme Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj sucima su nuđene prostitutke

Danski sudac je sudio finalni ogled prvenstva između Hrvatske i Francuske u kojoj su 'kauboji' poraženi. No, ono što je on iznio televizijskoj postaji TV2 više je nego najava ozbiljne afere. Prema njegovim riječima, na jednoj večeri s organizatorima, gdje su bili i ostali suci prvenstva, odjednom su se pojavile mlade dame, prenosi njemački Bild.

'Nisu nam te dame predstavili direktno, no bilo je jasno da se radi o prostitutkama. Toga ima samo na Balkanu', kazao je Pedersen koji je i objasnio da je nakon toga zajedno s još tri danska suca otišao s večere.

Osim Bilda, o toj aferi raspisao se i portal sportal.de koji također prenosi riječi danskog suca. Zasad se ne zna tko je nudio prostitutke sucima, no očito je rukometni svijet krenuo u oštru borbu sa svim anomalijama, pa tako vjerojatno nećemo dugo čekati da otkrijemo rezultate ovog skandala.