KONZUM CROATIA OPENA UMAG

Subotnja egzibicija Gorana Ivaniševića i Andrea Agassija – rasprodana!

14.07.2016 u 14:25

Bionic
Reading

Dva dana prije službenog otvorenja turnira, interes za praćenjem egzibicije Agassi – Ivanišević na samom je vrhuncu. Prvi dolazak u Hrvatsku jednog od najboljih tenisača u povijesti i njegov egzibicijski meč s Ivaniševićem izazvao je oduševljenje među teniskom publikom, a ATP stadion rasprodan je do zadnjeg mjesta

Tako će više od 4.000 zaljubljenika u tenis imati priliku uživo biti dijelom tenisko-zabavne predstave koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi oni koji nemaju priliku biti u Umagu, moći će uživati u ekshibiciji putem svojih televizijskih ekrana i direktnog prijenosa egzibicijskog meča na 2. programu HRT-a.

Podsjećamo, na ovom će se spektaklu uz Agassija i Gorana Ivaniševića, pridružiti i Juan Carlos Ferrero, nekadašnji prvi igrač svijeta koji je 2003. osvojio i Roland Garros, a 2010. i umaški turnir.

'Kako se bližimo turniru to uzbuđenje sve više raste - kako među organizacijom tako i među našim gostima. Dva dana nas dijele do službenog otvorenja i do maestralne egzibicije kojom započinjemo novo izdanje našeg turnira, a rasprodan ATP stadion garantira vrhunsku atmosferu. Ponosni smo na sportsko-zabavni program koji smo osmislili i realizirali u suradnji s našim sponzorima i partnerima, a u kojem će uživati više od 100.000 posjetitelja. Vidimo se u Umagu!' izjavio je Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira.

Kako bi vrijeme do egzibicije što brže prošlo, pozivamo roditelje i najmlađe ljubitelje tenisa da nam se pridruže na veselom Kid's Dayju s Agassijem, Ivaniševićem i Ferrerom, a koji će se održati u subotu, 16. srpnja, na ATP stadionu od 16:30 sati.

Više informacija saznajte na službenoj web-stranici turnira i Facebooku.