EUFORIJA U MONACU

Subašić se ne boji ni okršaja s Realom: Poslao jasnu poruku Modriću!

16.03.2017 u 17:46

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić bio je jedan od junaka velikog trijumfa Monaca protiv Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a uoči ždrijeba u petak u Nyonu priznaje da priželjkuje Modrićev Real ili Vrsaljkov Atletico...

Naš iskusni 32-godišnji golman već godinama je standardan na golu u momčadi Leonarda Jardima, a iako je imao nekoliko kikseva u posljednje vrijeme, uglavnom brani na vrlo visokom nivou što je potvrdio i ove srijede protiv Manchester Cityja.

Subašić je zaustavio nekoliko opasnih napada gostiju, uključujući i Sergija Aguera koji je izašao sam pred njega te je među zaslužnima za pobjedu 3:1 koja je odvela Monaco u četvrtfinale Lige prvaka.

  • +7
Osmina finala LP; Monaco - Manchester City Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

'Malo je specifično što u ekipi osim mene i Andree Raggija, mi imamo 32 godine, sve ostalo su praktički djeca, što još više daje na važnosti prolasku. Rastemo iz utakmice u utakmicu, sezona još nije gotova i radimo na četiri fronta. Liga prvaka je lijepa, ali nama je cilj osvojiti francusku ligu,' izjavio je Danijel Subašić za HRT pa priznao s kim priželjkuje okršaj u sljedećoj fazi elitnog klupskog nogometnog natjecanja:

'Tko dođe, dođe, no bilo bi lijepo igrati protiv nekog hrvatskog igrača, posebno mojih Zadrana, Vrsaljka ili Modrića.'

Monaco je jedno od najugodnijih iznenađenja europske sezone, no ako se zaista želi suprotstaviti na pravi način Realu ili Atleticu, morat će igrati puno bolje nego u drugom poluvremenu uzvratne utakmice protiv Cityja...