PREPOTENTNO?

Subašić o Valdesu: Njegov me dolazak ne brine

28.10.2013 u 13:01

Bionic
Reading

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić još je jednom istaknuo da ne strahuje do mogućeg dolaska Victora Valdesa u Monaco

Subašić (29) je gotovo dvije godine u Monacu i u tom se razdoblju pokazao kao vrlo pouzdan čuvar mreže. Unatoč tome, ne prestaju glasine da bi silno bogati klub iz Kneževine na vratima htio neko slavnije ime, a najčešće se u tom kontekstu spominje upravo Victor Valdes kojem na kraju sezone istječe ugovor s Barcelonom, a novi nema namjeru potpisati. Subašića, međutim, eventualni dolazak ugledne konkurencije ne uzrujava previše.

'Ne bojim se onoga što će biti u budućnosti. Brinem isključivo o sadašnjosti i važno mi je da svoj posao radim dobro. Za ostalo nisam zabrinut. A što se tiče Valdesa, o njemu trebate pitati druge', rekao je Subašić za Le Parisien.

Naš je vratar i ove sezone sačuvao 'jedinicu' unatoč dolasku argentinskog reprezentativca Sergija Romera.

'Kada ispred sebe imate takve igrače poput Ricarda Carvalha i Erica Abidala, to vam donosi iskustvo i samopouzdanje', dodao je Zadranin koji je nedavno produljio ugovor do 2017. godine.

Na pitanje je li prije toga razmatrao mogućnost odlaska iz Monaca, bio je jasan:

'Ne, nikada o tome nisam razmišljao. Želim ostati ovdje što je dulje moguće. Imam 29 godina i želim odraditi ugovor do kraja ovdje'.