VALDES NE MIJENJA ODLUKE

Što Xavi misli o Casillasovu dolasku u Barcelonu?

18.04.2013 u 17:35

Bionic
Reading

Mnogi španjolski mediji pišu o navodnom nezadovoljstvu Ikera Casillasa, vratara Real Madrida, statusom pričuve u svom klubu, te ga povezuju s prelaskom u neki drugi klub ovog ljeta

Neki su otišli toliko daleko i povezali 31-godišnjeg vratara s prelaskom u redove najvećeg rivala Barcelone. Prema tom scenariju bi Casillas na golu Barcelone zamijenio Victora Valdesa koji je javno rekao da ne kani produljiti ugovor s katalonskim gigantom. Aktualni mu vrijedi do 2014. godine, pa bi ga klub mogao prodati već ovog ljeta kako bi dobio nekakvu odštetu za njega.

'Jako mi je žao što je Iker završio na klupi Real Madrida. Mislim da to nije pošteno. Svejedno, ne vjerujem da će doći u Barcelonu. Ja bih ga ovdje dočekao raširenih ruku, ali, to se neće dogoditi, on je ipak pravi Madriđanin', rekao je Xavi.

Sjajni vezni igrač Barcelone istanuo je i kako ne očekuje da će Valdes promijeniti svoje planove. Iskoristio je priliku i silno nahvalio svog golmana.

'Victora poznajem jako dobro i ne vjerujem da će promijeniti svoje planove. On je izvanredna osoba i jako sam tužan što odlazi iz našeg kluba. On nije samo prijatelj, već i pravi vođa. Vjerojatno je imao najgori tretman u medijima koji sam ikada vidio u karijeri. Uvijek je prevladao te kritike. Što su one bile oštrije, njegovi su nastupi bili bolji'.