TEMPERAMENTNI ARGENTINAC

Što se to događa u Juventusu? Frku je izazvala prodaja Mandžukića, a onda se ružno ponio Dybala

05.08.2019 u 22:41

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana u torinskom je Juventusu vrlo burno, a ponašanje nekih igrača otkriva kako su tenzije – ogromne

Posljednji na toj listi svakako je 25-godišnji Argentinac Paulo Dybala koji je vrlo ružno reagirao kada se našao u kontaktu sa snimateljem koji je, u želji za što boljim kadrom, dotakao zvijezdu Juvea.

Video na kojem se Dybala u ponedjeljak ujutro zamalo potukao sa snimateljem brzo se proširio društvenim mrežama. Navodno su se čule i sočne psovke, a sve se dogodilo kada je temperamentni Argentinac prišao navijačima koji su tražili zajedničku fotografiju uz molbu 'da nikako ne napusti klub.' Sve je to očito Dybala jako emotivno podnosio i baš u tom trenutku jedan novinar-snimatelj je potrčao prema njemu i došlo je do kontakta što je razljutilo Argentinca pa ga je odgurnuo rukom.

U cijeloj priči važno je spomenuti kako se u klubu već nekoliko puta digla frka oko moguće prodaje hrvatskog napadača Maria Mandžukića, a spominjao se i tzv. 'paket' s Dybalom.

Podsjetimo, čelnici Juventusa još nisu donijeli odluku u vezi Marija Mandžukića i njegove budućnosti u klubu te gotovo svakog dana u medije stižu različite informacije. U jednom trenutku hrvatski napadač sigurno odlazi iz Juventusa, a u drugom nastavlja karijeru u talijanskom prvaku.

Posljednjih tjedana talijanski i engleski mediji raspisali su se o mogućim kupcima za bivšeg hrvatskog reprezentativca, a nekako najviše se spominje engleski velikan Manchester United, a upravo su ga u taj klub selili u paketu s Dybalom, a uz to je Juventus trebao dati još nešto gotovine te bi u zamjenu prema Torinu stigao Romelu Lukaku. No, kako se doznaje od tog posla neće biti ništa. Tportal je razgovarao s Mandžukićevim menadžerom o toj temi.

Tko zna, možda je upravo zato Dyabala tako nervozan…

  • +23
Slavonski Brod - Mario Mandžukić, Ivica Olić i Ivan Rakitić dobili su spomen ploče na gradskom korzu Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX