'tarzan' za tportal

Mandžukić postaje prvi Hrvat u Manchester Unitedu? Evo što nam je na tu temu rekao njegov menadžer

05.08.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić, spletom okolnosti, iako znamo da se njemu to nimalo ne sviđa, već je danima u naslovima brojnih engleskih, talijanskih i hrvatskih medija

Dok god traje prijelazni rok u Engleskoj, a zadnji mu je dan 8. kolovoza, ime Marija Mandžukića dovodit će se u kontekst novog igrača Manchester Uniteda.

Naravno, svakom igraču drago je kada ga se spominje kao igrača nekog velikog europskog kluba, a Manchester United to svakako jest. Ipak, vjerujemo da cijela ova priča oko odlaska iz Juventusa Mandžukiću i pomalo smeta, tim prije što on nikad nije ni pomislio, a kamoli javno istupio da bi želio otići iz Torina.

Ipak, kada se iz dana u dan, pa tako i ovog ponedjeljka, brojni mediji u Italiji i Engleskoj, okupiraju njegovim imenom, moramo i mi prenijeti njihove navode.

Istina, pokušali smo od osobe bliske Mandžukiću, a to je njegov agent Ivan Cvjetković, doznati ima li istine u tome, no ljubazno nam je odgovorio.

'Znate da apsolutno nikad ne komentiram bilo što po tim pitanjima, pa tako neću ni sada', rekao je popularni 'Tarzan'.

Teško je iz te rečenice bilo što zaključiti, pa je bolje da ni ne pokušavamo, već ćemo samo prenijeti da je - prema 'najsvježijim' vijestima Juventus itekako zapeo vratiti u Torino Paula Pogbu. U suprotnom bi smjeru pak trebali otići Paulo Dybala, Blaise Matuidi i naš Mario Mandžukić.

Osim za Pogbu, Juventus je jako 'zagrizao' i za Romelua Lukakua. Ali sada se, navodno, problem stvorio i u činjenici da je Dybala odbio preseliti na Old Trafford, baš kao što ni belgijski napadač ne bi u Torino, već bi rađe u milanski Inter.

Što će se, odnosno hoće li se bilo što promijeniti, znat ćemo vrlo brzo, jer još su tri dana ostala do zaključenja prijelaznog roka na Otoku.

  • +3
Mario Mandžukić na spektaklu na Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL