Ovo nije očekivao

Što će hrvatski napadač reći na ovo? Suigrač Ante Rebića jednom je rečenicom uvrijedio i njega i Hrvatsku, a to će teško proći nekažnjeno

22.08.2021 u 18:09

Bionic
Reading

Belgijski veznjak koji nastupa za Milan Alexis Saelemaekers je Antu Rebića optužio da sluša najgoru muziku u svlačionici - onu hrvatsku

Krenula je nova sezona talijanske Serie A, a Milan će u prvom kolu odmjeriti snage sa Sampdorijom u ponedjeljak, 23.8., u 20:45. Dok se Rossoneri pripremaju za novu sezonu, njihovi igrači spremno odgovaraju na pitanja medija.

Belgijski veznjak Alexis Saelemaekers je dao intervju za medije u Belgiji u kojem je otkrio neke pikanterije iz Milanove svlačionice. Tako je, između ostalog, 22-godišnji veznjak otrkio kako su on i Rafael Leao najbolje obučeni igrači Milana, a titulu najgoreg ponio je Davide Calabria.

Saelemaekers je u istom intervjuu bocnu i Antu Rebića kojeg je optužio da sluša najgoru mutiku u svlalčionici. Belgijanac, koji je u klubu od zime 2020. godine i u 55 utakmica je zabio četiri gola, je Rebića optužio za teški neukus kada je u pitanju muzika.

'Rebić sluša najgoru muziku od svih igrača. Hrvatska muzika mi jednostavno ne paše. To nije moj ukus', poručio je mladi Belgijanac.