NEOZBILJNA ORGANIZACIJA

Stipe Miočić s pravom teško uvrijeđen: Ne treba mi takav cirkus, kako mi to mogu napraviti...

17.07.2018 u 08:58

Bionic
Reading

Stipe Miočić po prvi je puta otvoreno izrazio ljutnju zbog svega što se dogodilo nakon poraza na UFC 226 eventu, odnosno prokomentirao je situaciju s Danielom Cormierom i Brockom Lesnarom

Dugo se nije dogodila situacija da poraženi borac borbe za titulu, posebno ako je u pitanju dotadašnji prvak, ne dobije mikrofon i priliku obratiti se fanovima. No, prozivanje Brocka Lesnara od strane Daniela Cormiera rezultiralo je time da se Stipi Miočiću dogodilo upravo to.

'Bilo je to zapravo žestoko sranje i veliki izraz nepoštovanja. Nisam mislio da je UFC takva organizacija', izjavio je Stipe za ESPN, a prenosi Fight Site.

Zatim je dodao kako je itekako imao plan nešto reći nakon borbe:

'Mislio sam da će me intervjuirati nakon borbe i tada bih odmah tražio revanš. No, kada je Brock ušao, rekao sam svom timu da izlazim, ne treba mi taj cirkus. Kako možeš borbu za titulu dati čovjeku koji se nije borio dvije godine i koji je suspendiran jer je posljednju borbu bio na dopingu.'

  • +5
Američki borac Brock Lesnar Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Profimedia

Naravno, on smatra da priliku vratiti titulu zaslužuje već u idućoj borbi te je još jednom prokomentirao kako cijela situacija s Brockom Lensarom nema veze sa sportom.

'Želim borbu za titulu, zaslužujem ju. Koliko se dugo Lesnar nije borio? Biti će da su očajni u potrazi za prodajom PPV-a. Očistio sam diviziju, obranio sam pojas više puta netko itko ikada i netko bi mi rekao da ne zaslužujem borbu za titulu? Bježite od mene, poljubite me u dupe ako mislite da nisam zaslužio tu borbu', objasnio je te je još dodao nešto o tome je li nakon borbe razgovarao s predsjednikom UFC-a:

'S Whiteom sam popričao dvije sekunde, kratko mi se ispričao. Ja sam mu rekao da mi se nema zbog čega ispričavati jer to što se dogodilo je bilo upravo ono što su željeli.'

Tako je Stipe ponovno otvoreno rekao sve što misli o radu svog poslodavca i načinu na koji se ponašaju prema većini boraca. Stipe je sada na odmoru, no imao je plan boriti se krajem ove ili početkom iduće godine.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia