Fanovi oduševljeni

Stipe Miočić najavio povratak u velikom stilu i poslao jasnu poruku Francisu Ngannou i UFC-u

29.04.2021 u 13:53

Bionic
Reading

Više nema nikakve sumnje kakvi su daljnji borilački planovi Stipe Miočića

Napokon su poznati planovi Stipe Miočića o nastavku karijere. Očekivalo se kako takav šampion neće biti spreman otići nakon onakvog poraza, a sad se to i potvrdilo, piše Fight Site.

Osim toga, shvatio je Stipe kako nije smio biti tako lagan u borbi protiv 120 kilograma teškog Kamerunca. Tako će za revanš, ukoliko do njega uspije doći, pokušati vratiti stanje poput onog kakvo je bilo kad su se prvi put susreli te kad je Miočić dominantno slavio.

'Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. Prošli put sam bio na 105, ali ne zato što sam planirao, nego zbog treninga. Uistinu ću pokušati pridržavati se plana i nabaviti masu. Na ovoj težini sam se osjećao odlično, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći, osjećat ću se jači. On je stvarno velik tip', rekao je Stipe u showu Pata McAfeeja.

Što se tiče same borbe, Stipe kaže kako je jedno vrijeme sve bilo po zacrtanom planu, ali da je shvatio kako se protiv borca poput Ngannoua ne smiješ niti malo opustiti.

'Osjećao sam se dobro i borbi, plan je bio prepustiti mu prvu rundu. Nisam bio zabrinut jer sam znao kako je najjači u prvoj rundi. Osjetio sam nakon toga da počinje padati. Računao sam na još četiri runde. Nakon što sam ga zahvatio desnom rukom kratko sam zastao i bio je dovoljno taj djelić sekunde. Kontrirao me lijevim krošeom i dogodilo se sranje. Želim revanš protiv njega!', potvrdio je.

Pitanje je hoće li Stipe biti spreman prihvatiti neku borbu u međuvremenu. Ali to će vjerojatno biti UFC-ov plan, posebno ako se Ngannou bude borio protiv Derricka Lewisa te se u vremenu UFC dogovori s Jonom Jonesom.

Stipe nije od siječnja 2016. godine nastupio u borbi koja nije za titulu prvaka. Nakon toga je nastupio u osam borbi za titulu u nizu.