POVRATAK U PROŠLOST

Srpski mediji ne vjeruju: Hrvatska nagradila Šimunića!

22.09.2015 u 09:11

Bionic
Reading

Ni u Srbiji nije nezapaženo prošla vijest da je Ante Čačić novi hrvatski nogometni izbornik, a dobar dio medijskog prostora dobio je i član stručnog stožera Joe Josip Šimunić

Joe Josip Šimunić vratio se u hrvatsku reprezentaciju kao jedan od Čačićevih asistenata. Ta informacija digla je na noge srpske medije.

Podsjetili su da je nekadašnji hrvatski reprezentativac na maksimirskom stadionu poveo skandiranje 'Za dom – spremni' odmah poslije kvalifikacije utakmice s Islandom za SP 2014, zbog čega je naknadno kažnjen s deset susreta suspenzije.

'Hrvatska nagradila Šimunića. Spreman je!', naslov je srpskog portala Mondo

Kurir, B92 i Sportski žurnal isto ističu kako je Šimunić, 'bez obzira na nacistički poklič', postao Čačićev pomoćnik.

Dodajmo kako je ova vijest stigla i do Otoka, pa je tako ugledni Guardian podsjetio na Šimunićev grijeh iz prošlosti zbog kojeg je ostao bez nastupa na svjetskoj završnici u Brazilu.

Inače, u 14 sati izbornik Čačić održat će konferenciju za novinare, na kojoj će i službeno predstaviti članove stručnog stožera. No prema svim napisima, Šimunić je 'unutra'.

U našoj anketi (ispod članka) možete ponuditi svoj odgovor: Podržavate li priključivanje Joea Šimunića u stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije?