zaslužio je pljesak

Srpski golman kopirao legendarnog Chilaverta; centimetri nedostajali...

30.11.2017 u 07:58

Bionic
Reading

Nogometaši Torina, Verone i Sassuola plasirali su se u osminu finala talijanskog kupa u srijedu, Torino je na svom terenu svladao Carpi 2:0, Verona je u gradskom derbiju izbacila Chievo boljim izvođenjem 11-eraca 6:5 nakon što je 120 minuta igre završilo rezultatom 1:1, dok je Sassuolo nadigrao drugoligaša Bari 2:1

Torino će u osmini finala igrati protiv Rome, Verona će u goste Milanu, a Sassuolo ide na Atalantu.

U utorak su osminu finala izborili prvoligaš Sampdoria, drugoligaš Citadella i trećeligaš Pordenone, dok će u četvrtak igrati Udinese - Perugia i Genoa - Crotone.

Osam momčadi se uključuje u natjecanje tek u osmini finala, a to su Fiorentina, Inter, Roma, Milan, Juventus, Lazio, Napoli i Atalanta.

Inače, s utakmice Torina i Carpija stiže zanimljiva scena. Vratar domaćih, 20-godišnji Srbin Vanja Milinković-Savić, u sudačkoj nadoknadi, odlučio je izvesti slobodni udarac. Baš poput legendarnog Paragvajca Joséa Luisa Chilaverta.

Srpski golman namjestio je loptu na 30 metara, raspalio po njoj, golman Carpija već je bio svladan, ali je odsjela na vratnici. Šteta, jer bio bi to pogodak za pamćenje.