barca i sevilla bez problema

Španjolski nogometni kup opet priredio prvorazrednu senzaciju

29.11.2017 u 22:30

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone i Seville rutinski su odradili uzvratne susrete 16-ine finala španjolskog Kupa Kralja, a za iznenađenje se pobrinuo trećeligaš Lleida Esportiu izbacivši Real Sociedad

Barcelona je u prvom susretu na gostovanju pobijedila trećeligaša Real Murciju 3:0, a potom na Camp Nou bila još uvjerljivija pobijedivši 5:0. Katalonski velikan je nastupio bez glavnih igrača koji su dobili odmor. Tako nije bilo Lionela Messija, Luisa Suareza, Andreasa Inieste, našeg Ivana Rakitića....

  • +10
La liga, Valencia - FC Barcelona Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Heino Kalis

Pobjedu Barci donijeli su Paco Alcacer (16), Pique (56), Aleix Vidal (60), Denis Suarez (74) i Jose Arnaiz (79).

Sevilla je na svom travnjaku pobijedila trećeligaša Cartagenu 4:0 nakon što je u prvom susretu slavila 3:0. Golove za domaćine zabili su Wissam Ben Yedder (3, 6), Ganso (42) i Carlos Correa (66).

Za iznenađenje kola pobrinuo se trećeligaš Lleida Esportiu pobijedivši u San Sebastijanu Real Sociedad 3:2 nakon što je Sociedad u prvom susretu slavio 1:0. Domaćin je nakon prvog poluvremena vodio 2:0 golovima Diga Llorentea (24) i Juanmija (34) i činilo se kako će rutinski privesti susret kraju.

Međutim, gosti su u nastavku odigrali fantastično i s tri gola preokrenuli su rezultat i tako priredili senzaciju. Golove za čudesan preokret zabili su Aitor Nunez (56), Manu Molina (59) i Bojan Radulović (89).