RAZOČARAO SVOJOM IGROM

Srpska zvijezda u šoku nakon rukometnog EP-a: Plakao je!

19.01.2014 u 15:04

Bionic
Reading

Izbornik Srbije Vladan Matić otkrio je kako je Marka Vujina jako pogodila njegova loša igra na Europskom prvenstvu u Danskoj

Srpski rukometaši oprostili su se od turnira već nakon prvog kruga natjecanja. Tešku skupinu dobro su otvorili pobjedom protiv Poljske, no uslijedili su porazi od Rusije i Francuske, a rezultati su se tako posložili da je Srbija završila posljednja u skupini C.

Momčad u zemlji trpi opravdane kritike, a posebno zvijezda njemačkog Kiela, opasni vanjski pucač Marko Vujin, koji je igrao ispod svog nivoa kvalitete. Srpski izbornik priznaje da je slaba igra najviše pogodila samog igrača, koji je čak i plakao.

'Bilo mu je krivo što mu ne ide. Imao je veliku želju za dokazivanjem. On je profesionalac, dobar dečko, htio je mnogo, ali nešto mora mijenjati", renosi Mondo.rs izjavu Vladana Matića koji kaže da je jedino golman Stanić bio na nivou, od svih pozvanih igrača.

'Mogu samo reći da nikad nismo pružili ovako lošu igru. Poslije tri posljednja prvenstva očekivao sam da su stvari došle na svoje i da će ovo prvenstvo biti veliki korak naprijed. Za prave rezultate je potreban kontinuitet - moramo na tome raditi. Imali smo volju, a žao mi je što se to nije pokazalo,' prenosi pak Kurir izjavu Darka Stanića.