posljednji izazov

Srna pred neočekivanim transferom: Gazda mu postaje čovjek koji maše pištoljem!?

23.05.2018 u 16:15

Bionic
Reading

Grčki mediji tvrde kako bi Darijo Srna ovih dana trebao potpisati ugovor s PAOK-om i karijeru nastaviti na jugoistoku Europe, nakon što je čak 15 godina proveo u Šahtaru...

Podsjetimo, hrvatski 36-godišnji desni bek rekorder je po broju nastupa za klub iz Donjecka, ali prošle godine pao je na doping testu i nije mogao pomoći Šahtaru u još jednoj šampionskoj sezoni koja je okončana nedavno dvostrukom krunom.

  • +28
Darijo Srna Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Srni je istekao ugovor u Ukrajini, a pod svaku cijenu želi još barem jednu sezonu igrati nogomet, kako mu karijera ne bi završila na neslavan način: doping suspenzijom.

Ako je vjerovati grčkim medijima, naš bivši reprezentativni kapetan karijeru bi trebao nastaviti u PAOK-u, s kojim trenutno vodi pregovore.

Riječ je o momčadi koja je osvojila drugo mjesto u kontroverznoj sezoni obilježenoj ulaskom na teren s pištoljem vlasnika PAOK-a Ivana Savvidisa, čovjeka koji bi Srni uskoro mogao postati novi poslodavac.

Dariju se smiješi završetak karijere u uglednom klubu koji je dvaput osvojio grčku Superligu, a ovog ljeta igrat će u kvalifikacijama za Ligu prvaka...