VJERNI KAPETAN

Srna: Nikakva me ponuda ne može odvesti iz Šahtara

24.12.2011 u 12:34

Bionic
Reading

'Imam fantastičan status, sretan sam što igram u velikom klubu, zadovoljan sam i sigurno ostajem u Donjecku. Nikakva me ponuda ne može izbaciti iz takta',, kazao je Darijo Srna, kapetan 'kockastih' nakon što su mu navijači uručili nagradu 'Vatrena krila'

Kapetan naše reprezentacije Darijo Srna dobitnik je nagrade Kluba navijača Uvijek vjerni 'Vatrena krila' koja se dodjeljuje najsrčanijem i najborbenijem igraču

'Presretan sam, ovo mi je druga nagrada u životu i doista mi mnogo znači. Hvala svim navijačima koji su glasovali za mene, hvala svim bivšim i sadašnjim trenerima, suigračima, obitelji i prijateljima. Žao mi je što nema više ovakvih nagrada jer svaki igrač u našoj reprezentaciji zaslužuje veliko vatreno srce' rekao je Darijo Srna i potom dodao:

'Obje nagrade dobio sam od navijača, prva je bila Hajdučko srce. I to mi je posebno drago jer je glas navijača najvažniji, ovo je dokaz da ljudi više cijene srčanost nego kvalitetu, osobito kad je riječ o igrama za Hrvatsku'.

Iza vas je turbulentna sezona i na klupskom i na reprezentativnom planu?

'Iako sam dugo u nogometu, opet sam ove sezone naučio nešto novo i izvukao pouke. Iako sam sa Šahtarom ispao iz Europe, osvojimo li ukrajinsko prvenstvo i kup, sezona će biti uspješna. A plasman na Euro svakako je velik uspjeh'.

Što možemo očekivati od Hrvatske na Euru? Je li momčad sad definitivno sazrela?

'Mislim da smo još prije sazreli, ali imali smo niz problema s ozljedama, što je utjecalo na naše igre jer mi nismo Brazil da imamo 50 podjednakih igrača. No, pokazali smo karakter kada je to bilo najvažnije'.

Jeste li zadovoljni u Šahtaru, razmišljate li o promjeni?

'Ma kakvi! Imam fantastičan status, sretan sam što igram u velikom klubu, zadovoljan sam i sigurno ostajem u Donjecku. Nikakva me ponuda ne može izbaciti iz takta'.