LOVA DO KROVA

Sretni Chicharito: Dobio novi ugovor s Unitedom

13.10.2011 u 10:39

Bionic
Reading

Niti prvi Javierov ugovor nije bio loše plaćen, ali se ipak nije mogao usporediti s onima kakve, primjerice, imaju Wayne Rooney ili Nani. Sada Javier ima novi ugovor i svi su zadovoljni

Meksički napadač Javier Hernandez Chicharito potpisao je s Manchester Unitedom novi, petogodišnji ugovor, po kojem će se pridružiti najbolje plaćenim igračima u klubu. Hernandez je u Manchester United stigao prošle godine iz Guadalajare. U svojoj prvoj sezoni na Old Trafordu postigao je 20 golova. Postao je jedan od 13 igrača kojima je klub u posljednjih 12 mjeseci ponudio produljenje ugovora.

'Ne želim govoriti o brojkama, ali Javier je dobio novi, financijski poboljšani petogodišnji ugovor. I njegov dosadašnji ugovor je bio dobar, jer je nudio objema stranama priliku da spoznaju da li će se pronaći u suradnji. Obje strane su ispunile očekivanja i United je nagradio Javiera za vrlo dobre predstave prošlog tjedna', objasnio je Chicharitov agent Eduardo Hernandez, te dodao:

'Niti prvi Javierov ugovor nije bio loše plaćen, ali se ipak nije mogao usporediti s onima kakve, primjerice, imaju Wayne Rooney ili Nani. Sada Javier ima novi ugovor i svi su zadovoljni'.