BLIŽI SE PRESUDA

Srbija ima dokaz zbog kojeg će nastradati i Albanci?!

20.10.2014 u 10:54

  • +25

Beograd: Tučnjava i neredi na utakmici Srbije i Albanije

Izvor: Reuters / Autor: Marko Đurica

Bionic
Reading

Bliži se dan (četvrtak) kada bi UEFA trebala donijeti odluku o kaznama zbog prekinute kvalifikacijske utakmice za Euro 2016. između Srbije i Albanije, a predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić tvrdi kako imaju dokaz da su gosti jedini krivci za ono što se dogodilo u Beogradu

Puno toga je napisano o sramotnim događajima na Partizanovom stadionu. Padaju optužbe s obje strane, a konačnu presudu donijet će UEFA. Tko će biti drastičnije kažnjen, ostaje nam pričekati i saznati, ali prije toga se oglasio prvi čovjek Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Prema njegovim tvrdnjama, FSS je u posjedu snimke na kojoj se vidi kako albanski nogometaš Xhaka prima signale s klupe da napadne Mitrovića koji je uzimao albansku zastavu.

‘Postoji jedan jako zanimljiv detalj na snimkama na koji ćemo obratiti pozornost, a planiramo ga ubaciti u izvješće koje šaljemo UEFA-i. Igrač s brojem 14, Xhaka, okrenuo se klupi prije nego što je krenuo po zastavu. I tek nakon što je dobio upute s klupe on se zaletio na našeg Mitrovića koji je skidao zastavu kako bi se nastavila utakmica', rekao je Karadžić za Informer.

Karadžić je istaknuo kako je sve započelo pojavom letjelice sa zastavom 'Velike Albanije' i da bi bez toga utakmica završila u najboljem redu, dodajući i da mu je Platini rekao da će UEFA donijeti pravednu odluku.

Ružne scene