NEKA SE ZNA

'Srbi nisu rasisti, oni ne vole homoseksualce'

12.11.2012 u 19:24

Bionic
Reading

Mladi srpski reprezentativac Nemanja Gudelj (21) govorio je za nizozemske medije o skandalu koji se dogodio poslije utakmice s vršnjacima iz Engleske

Nakon dvoboja u Kruševcu Englezi su optužili srpske navijače za rasizam i hukanje s tribina. Nastao je veliki skandal, a 'otočki' mediji zahtijevali su drastične kazne za Srbiju, čak i da se njezina A selekcija izbaci iz kvalifikacija za SP.

Sada se cijelim slučajem bavi UEFA, a jedan od aktera utakmice, veznjak NAC Brede Nemanja Gudelj, dao je intervju za nizozemske medije te se osvrnuo na sramotna događanja u Kruševcu.

'Englezi su pretjerali. Postoji velik broj tamnoputih igrača u Srbiji, koji se nikada nisu našli na meti rasista. Naravno, uvijek ima luđaka koji ispuštaju majmunske krike, ali takvih huligana ima i u Nizozemskoj, Engleskoj, pa tako i u Srbiji', rekao je Gudelj čije riječi prenosi Kurir i dodao:

'Jedina diskriminirana grupacija u mojoj zemlji su homoseksualci. Ako ste gay, nije preporučljivo držati se za ruku sa svojim dečkom i šetati po Beogradu.'