CRNOGORSKI IZBORNIK:

'Srbi će pobijediti Hrvatsku i narod će im sve oprostiti!'

16.07.2013 u 22:13

Bionic
Reading

Crnogorski izbornik Branko Brnović smatra da je Hrvatska izgubila sve izglede za prvo mjesto u skupini A te se mora nadati lakšem protivniku u doigravanju.

Nakon kiksa protiv Škotske, našoj reprezentaciji kao da su pale dionice u očima stručnjaka. Među onima koji vjeruju da će 'kockasti' teško do pobjede u svojoj sljedećoj utakmici, na gostovanju u Beogradu, je i izbornik Crne Gore.

'Srbija će pobijediti Hrvatsku u Beogradu. Igrački Hrvati nisu jači od Srbije, a uz to, Mihajlovićeva ekipa će željeti pod svaku cijenu uzvratiti, odnosno koliko-toliko se izvaditi za dosadašnje loše rezultate. Narod bi im mnogo toga oprostio kada bi dobili Hrvate,' izjavio je Branko Brnović za agenciju Anadolija koji također smatra da je Hrvatska izgubila izglede za direktan plasman iz kvalifikacijske grupe A:

'Imali su kiks kada su se najmanje nadali. Izgubili su od Škota kod kuće i to će ih skupo koštati. Sada se trebaju nadati da će u baražu dobiti što lakšeg protivnika kako bi, ipak, vidjeli Brazil. Belgija je vrlo snažna ekipa i neće ispustiti prvo mjesto u grupi.'

Što se njegove reprezentacije tiče, za debakl protiv Ukrajine našao je opravdanje.

'Nikada nisam tražio alibi, ali protiv Ukrajine nam je nedostajalo sedam igrača, što je nenadoknadivo za reprezentaciju male zemlje kakva je Crna Gora. Svejedno smatram da smo izgubili s prevelikom razlikom, odnosno da je za odnos snaga na terenu rezultat bio nerealan. Ipak, to nam je pouka za dalje. Sa sedam bodova iz preostale tri utakmice minimalno možemo izboriti baraž za SP,' siguran je Brnović.