HTIO GA OZLIJEDITI

Sramotan potez huligana koji mrzi Ronalda!

12.02.2014 u 20:05

Bionic
Reading

Opasan i sramotan potez je povukao jedan od "navijača" madridskog nogometnog kluba Atletica na poluvremenu uzvratne utakmice polufinala Kupa kralja protiv gradskog rivala Reala...

U trenucima kada je sudac označio kraj prvih 45 minuta susreta rezultat je bio 2-0 za Real, a strijelac oba pogotka, s bijele točke, bio je Cristiano Ronaldo. Upravo je portugalski as bio žrtva prije svega opasnog napada jednog od "navijača" s tribine, koji je u njegovom smjeru bacio upaljač.

Isti je odsjeo na glavi portugalskog napadača, a koliko je snažno doletio vidi se po tome da se pri udarcu raspao, odnosno da je puknuo gornji metalni dio. Da je "navijač" bio malo 'precizniji', upaljač je mogao završiti i oko područja očiju Cristiana Ronalda, što bi zasigurno prouzrokovalo daleko teže posljedice.

Ovako se Portugalac nakon manje liječničke asistencije pridigao, a poslije 15-minutne stanke i zaigrao dodatnih 30-ak minuta. Real je sa sveukupnim rezultatom 5-0 izborio finale Kupa kralja, u kojem će snage, vrlo vjerojatno, odmjeriti s Barcelonom.