argentinac pred odlaskom

'Spursi' nude pravo bogatstvo, a sve itekako ide u prilog našem Mariju Mandžukiću

25.07.2019 u 10:44

Bionic
Reading

Argentinski napadač i trenutno igrač torinskog Juventusa Paulo Dybala ovog bi ljeta mogao napustiti 'Staru damu'

Dolaskom Maurizija Sarrija na klupu Juventusa zapuhali su i novi vjetrovi u torinskom klubu. Stigli su neki novi igrači (Ramsey, Rabiot, Pellegrini, De Ligt, Demiral), vraćeni su Buffon iz Porta te Higuain s posudbe te je posve jasno da Juventus želi novi iskorak u Ligi prvaka.

Jer ispadanje od Ajaxa očito je bilo previše stresno, pa se sada pokušava dodatno osnažiti momčad. No baš u toj utakmici protiv 'kopljanika', Argentinac Paulo Dybala, koji je u Juventus stigao u ljeto 2015. godine iz Palerma, na poluvremenu je ostao u svlačionici, čime je potvrđen njegov skromniji doprinos momčadi u prošloj sezoni.

I zato ne čudi to da je i novopristigli trener Sarri digao ruke od njega. Jer Dybala ne igra ni na pripremnim utakmicama Juventusa u SAD-u.

Zato su tijekom četvrtka talijanski Tuttosport, ali i britanski Evening Standard i Daily Mail objavili senzacionalnu vijest da je Dybala na korak do prelaska u Tottenham.

'Spursi' su navodno poslali ponudu tešku 80 milijuna funti, odnosno nešto manje od 90 milijuna eura, što bi sasvim sigurno zadovoljilo čelnike Juventusa.

Ali i skinulo veliki teret na leđima našeg Marija Mandžukića, koji bi tako, uz Higuaina i Ronalda, ostao igrač za klasičnu napadačku poziciju, a koju je dosad znao igrati i Dybala.

  • +7
Juventus - Tottenham, prijateljska utakmica, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia