ronaldo nije jedini

Sprema se još jedan odlazak s Old Trafforda; iskusni stoper od 50 milijuna eura već nakon prve sezone želi napustiti United

13.08.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Stanje u Manchester Unitedu je iz dana u dan sve lošije, Cristiano Ronaldo i dalje insistira na odlasku, a sada mu se pridružio i nezadovoljni francuski stoper Raphael Varane (29) koji je baš na njegov nagovor prošlog ljeta iz Real Madrida stigao na Old Trafford

Ludilu na Old Traffordu kao da nema kraja. Trener Erik ten Hag novu je sezonu započeo domaćim porazom od Brightona, a 'crveni vragovi' danas (subota, 13. kolovoza, 18.30 sati, Arenasport, MAXtv) u 2. kolu Premiershipa gostuju kod Brentforda.

No, teško da se bilo tko može koncentrirati na nogomet kad u klubu vlada totalni kaos. Istina, prijelazni rok još nije završen, ali United nije uspio angažirati niti jedno zvučno pojačanje, igrača za kojeg bi se moglo reći da će stvarno biti prevaga na terenu.

Uz sve to Cristiano Ronaldo i dalje insistira na odlasku, a sada mu se pridružio prijatelj te nekadašnji suigrač iz Real Madrida, francuski stoper Raphael Varane (29).

Podsjetimo, sjajni je stoper prošlog ljeta stigao iz Madrida u Manchester za 50 milijuna eura, a u prvoj je sezoni odigrao 29 utakmica. Imao je dosta problema s ozljedama, ali činilo se kako novi trener Ten Hag ozbiljno računa na njega. Ipak je Varane iskusan igrač, s Realom je osvojio četiri Lige prvaka, deset je sezona nosio dres 'kraljevskog kluba' te odigrao čak 360 utakmica. Tako iskusnog stopera samo možeš poželjeti u momčadi kao što je ovaj United...

No, na stoperskoj poziciji u Unitedu je prava gužva, tu je kapetan Harry Maguire, iz Ajaxa je stigao Ten Hagov ljubimac Lisandro Martinez, a uz njih su tu Victor Lindelöf, pa povratnik s posudbe iz Napolija Axel Tuanzebe te Eric Bailly i Phil Jones. I naravno, Raphael Varane. Koji je očigledno shvatio da se u ovoj konkurenciji neće naigrati ove sezone.

  • +11
Manchester United 2022. Izvor: EPA / Autor: Stian Lysberg Solum

>> Engleska Premier liga na kanalima Arenasport!

Na kanalima Arenasport pratite prijenose svih 380 utakmica u sezoni jer sportskog uzbuđenja sigurno neće nedostajati. Više informacija OVDJE.

Pa je zato od klupskih čelnika zatražio transfer ako za njega dođe zadovoljavajuća ponuda za sve! I to nakon samo jedne jedine sezone na Old Traffordu na koji je stigao za 50 milijuna eura!

Navodno Varane ima nekoliko konkretnih ponuda, no problem je njegova velika plaća i visoka odšteta koju za njega traži United. Francuz ima ugovor do lipnja 2025. godine i 'crveni vragovi' ga neće pustiti za manje od 35 milijuna eura.