muči ga Reus

Sportski direktor Bayerna Salihamidžić ničim izazvan obrušio se na važnog igrača Borussije iz Dortmunda pa od kolege dobio brutalan odgovor; ovo sigurno nije očekivao

13.09.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Poprilično puno prašine podigla je izjava sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića koji nije izdržao i odlučio je uznemiriti svoje rivale iz Borussije Dortmund

Naime, u razgovoru za Sky90 Hasan Salihamidžić nije izdržao i odlučio je reći što misli o potezu igrača Borussije Dortmund Marcu Reusu koji je zbog ozljede u prošlom ciklusu napustio njemačku reprezentaciju. Podsjetimo, nakon pobjede nad Armenijom (6:0) Reus je uoči puta na Island (pobjeda Njemačke 4:0) dobio poštedu zbog ozljede koljena.

No, nedugo nakon toga započeo je u udarnoj momčadi na derbiju protiv Bayera iz Leverkusena u kojem je Borussia Dortmund bila bolja 4:3.

'Ponekad je iznenađujuće vidjeti da, nakon napuštanja reprezentacije, dva ili tri dana kasnije zaigraš za klub. To nije prvi puta. Recimo, naši igrači ostaju uz reprezentaciju i uvijek igraju', kazao je Hasan Salihamidžić – Braco.

Očekivano, ubrzo je stigao žestok odgovor iz Bayernovog velikog rivala. Oglasio se direktor kluba Michael Zorc koji je stao u obranu svog igrača.

'Salihamidžić bi mogao začepiti usta te komentirati samo stvari vezane za Bayern. Što misli da je on?', ljutito mu je poručio Zorc.

No, ostaje samo nepoznato je li Salihamidžić ovakvu izjavu plasirao ciljano ili je zaista ničim izazvan spontano rekao što misli o tom potezu Reusa.