IMAMO SKATEPARK!

Spektakl na otvaranju indoor skateparka

28.02.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Red ludih skejtera, red in-linera, red bajkera, red punka, red electronice. Tako je otprilike izgledao šou u Slavonskoj aveniji 3 na službenom otvorenju Warehouse Skateparka

Jagor i ekipa uspjeli su složiti vrhunski indoor park koji je oduševio stotine okupljenih ridera i fanova. Iako ima više od 1.200 kvadrata, bio je pretijesan da bi primio sve koji su se u subotu okupili na otvorenju.

Šator ispred ulaza, bar s galerijom na katu, Šupica, kao i svaki kutak parka po kojem nisu skakali rideri bio je pun gostiju.

Najveći magnet za domaću publiku bio je skateboard superstar Bastien Salabanzi koji, istina, zbog ozlijede nije vozio, ali je zato podijelio milijun autograma svojim fanovima. Bili su tu i dečki iz Overflowa koji su ludim punk koncertom do kraja razdrmali sve koji su se ukočili gledajući dva sessiona, prvo sk8 i in-line, a zatim BMX & MTB. Sve je, jasno završilo partijem za koji su se pobrinuli DJ-i iz Confusion Crewa.

Ukratko, najbolji skatepark u državi službeno je otvoren. Priča se da će zapravo krenuti s radom od srijede 2. ožujka dok postave foam pit (koji aparentli imaju!) maknut zbog koncerta. Ili tako nekako. Radit će od 10 do 22, a upad će biti po dosta popularnim cijenama.

Opširan izvještaj s otvorenja s gomiletinom fotki pronađite na portalu Dna.com.hr, a više infa o samom parku na službenim stranicama Warehousea