RIJEČI KOJE SVE MIJENJAJU

Španjolski novinar uvjeren da je Neymar nazvao Sergija Ramosa te mu sve jasno rekao; je li to slomilo Realovog kapetana?

18.11.2020 u 18:32

Bionic
Reading

U akciju dovođenja Sergija Ramosa uključili su se i sami igrači PSG-a, tako je velika zvijezda Neymar uputila jasan poziv kapetanu Reala

I dok su se španjolski mediji raspisali kako su Real Madrid i Sergio Ramos dogovorili novi dvogodišnji ugovor te se samo čeka službena potvrda, u Parizu i dalje sanjaju potpis španjolskog braniča.

Poznato je da su čelnici francuskog prvaka ponudili ugovor na čak tri godine koji bi kapetanu 'kraljeva' u tome razdoblju donio čak 60 milijuna eura, a u cijelu priču se sada umiješao i Neymar koji je isto krenuo u 'slamanje' otpora Sergija Ramosa.

Tako španjolski novinar Afredo Duro tvrdi da je Brazilac nazvao Španjolca te mu u telefonskom razgovoru rekao: 'Sergio, ako potpišeš za PSG, znaj da ću ja sljedeći dan obnoviti ugovor s PSG-om, a nakon mene dogodit će se još nešto... netko drugi će produljiti ugovor, Kylian Mbappe će produljiti. Ukoliko nam se pridružiš, osvojit ćemo najmanje dvije Lige prvaka. '

Ne tako davno Neymar se dovodio u vezu s Realom, a sada mu pokušava preoteti jednu od najjačih karika zadnjih 15 godina.

  • +11
FC Valencia - Real Madrid, 8.11.2020. Izvor: EPA / Autor: Kai Foersterling