I DALJE LOŠE VIJESTI

Samo jedna osoba kritizirala je Mohameda Salaha, a one koji šute nazvala kukavicama: Nije smio biti na vjenčanju brata, ispada veći od reprezentacije

18.11.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Egipatski nogometni savez objavio je u srijedu kako su njegovi ponajbolji reprezentativci, napadač Liverpoola Mohamed Salah i veznjak Arsenala Mohamed Elneny i dalje zaraženi koronavirusom

Salah je prvi put bio pozitivan na testiranju na COVID-19 u petak te je stoga propustio kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Afričko prvenstvo protiv Toga, dok je Elneny bio pozitivan na testiranju nakon te utakmice. Obojica su ponovno testirana ovoga tjedna te su i dalje pozitivni na COVID-19.

Salah će stoga propustiti nedjeljno gostovanje Liverpoola kod Leicester Cityja u Premier ligi, kao i susret protiv Atalante u Ligi prvaka sljedećeg tjedna, dok će Elneny izbivati s nedjeljnog gostovanja Arsenala kod Leeds Uniteda te neće putovati u Norvešku na utakmicu protiv Moldea u Europskoj ligi za osam dana.

Inače, Salah se zarazio na vjenčanju brata, a zbog toga ga je kritizirao umirovljeni egipatski napadač Mido koji je osudio i domaću javnost što nije kritizirala svoju najveću zvijezdu te ih je zbog takve suzdržanosti prozvao kukavicama. On smatra kako ispada da je Salah veći od egipatske reprezentacije, jer je tako naštetio vlastitoj nacionalnoj vrsti, a kritike nije dobio ni od suigrača ni od čelnika Saveza. Na vjenčanju Salahovog brata bilo je oko 800 ljudi.

'Nije trebao biti prisutan na bratovom vjenčanju, pogotovo u ovo vrijeme. Vjenčanje je uključivalo više od 800 ljudi, a pola njih je grlilo i ljubilo Salaha', rekao je Mido.

  • +9
FC Manchester City - FC Liverpool, 8.11.2020. Izvor: EPA / Autor: Shaun Botterill / POOL