NAKON BRAZILA

Španjolska zvijezda za 'zelenim stolom' liječi rane!

08.07.2014 u 18:55

Bionic
Reading

Kako uskoro počinje najveći poker turnir na svijetu, velika zvijezda Barcelone i španjolske reprezentacije, Gerard Pique, pronašao je idealan način kako zabaviti moždane vijuge i tako možda i zaboraviti na nedavni fijasko njegove reprezentacije tijekom SP-a

Osim Piquea, deseterostruki NBA All-Star košarkaš Paul Pierce jedan je od svjetski poznatih sportaša koji će okušati sreću na glavnom događaju World Series of Pokera koji se održava u Las Vegasu... NBA prvak s Boston Celticsima objavio je na Twitteru vlastitu fotografiju sa žetonima za pokeraškim stolom.

Među ostalim poznatim sportašima koji se natječu su trostruki pobjednik Super Bowla Richard Seymour, nogometaš Gerard Pique i hokejašica na travi Fatima Moreira de Melo.

'Ako se osjećate sretnim, onda je sve lakše' – to je Piqueov životni moto, koji mu pomaže u potrazi za novim izazovima. Pique je s pokerom započeo dok je bio u Manchesteru, a u kućnim partijama znao pobjeđivati neke renomirane igrače. Prošle je godine osvojio čak 40.000 funti igrajući na European Poker Touru, pa nije potpuni autasjder niti na World Series of Pokeru.