s novim trenerom

Mario Mandžukić vraća se na scenu; i to ni više ni manje nego u ligi u kojoj su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ante Budimir...

09.11.2020 u 21:28

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, navodno je pred novim angažmanom

'Srebrni' sa SP-a u Rusiji, Mario Mandžukić, koji se potom i oprostio od reprezentativnog dresa, od srpnja i raskida ugovora s katarskim Al Duhailom, slobodan je igrač i čeka novi angažman.

Tijekom prijelaznog roka spominjalo ga se kao novog igrača brojnih klubova, od Rome, Milana, Sassuola, pa povratka u Juventus, do njemačkih Bayerna, Borussije, pa i ruskog Lokomotiva, turskog Bešiktaša...

Nedavno ga se dovodilo i u vezu s talijanskom Bolognom, ali od tog posla nije bilo ništa.

Sada se pak spominje španjolska Celta iz Viga, koja nakon osam kola u La Ligi zauzima tek 17. mjesto, a zbog čega je 'cipelu' dobio Oscar Garcia.

Španjolski mediji najavili su novog trenera, ali i Mandžukića kao napadačko rješenje za očito sterilni napad ove momčadi.

Garciu bi navodno trebao zamijeniti Eduardo Coudet, bivši nogometaš Celte koji se trenutno smatra jednim od najcjenjenijih stručnjaka za južnoamerički nogomet i mimo svih očekivanja sa svojim je klubom, Internacionalom iz Porto Alegrea vodeći u brazilskom prvenstvu.

Mandžukić je pak već proveo jednu sezonu bogate karijere u Španjolskoj, ali epizoda u Atletico Madridu nije mu bila baš najsretnija, pa bi ovo bila prilika da popravi dojam.