ne ide on nikamo!

Španjolci su Mbappea već 'preselili' u Madrid, a sada im je iz Pariza stigao vrlo jasan odgovor

28.01.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Novi trener francuskog prvaka PSG-a Mauricio Pochettino odbacio je mogućnost odlaska francuskog napadača Kyliana Mbappea ove godine, iako se u španjolskim medijima naveliko špekulira o njegovom dolasku u Real Madrid...

Kylian Mbappe još godinu u pol ima važeći ugovor s PSG-om, a španjolska Marca je u četvrtak objavila njegovu fotografiju na naslovnici s objavom da u Realu čekaju samo pristanak 22-godišnjeg francuskog napadača kako bi krenuli u pregovore oko njegovog dolaska u Madrid.

'Mnogo je glasina, ali ja ga vidim u PSG-u još dugo vremena, a to je i ono što klub želi', izjavio je novi trener PSG-a Mauricio Pochettino za Marcu te dodao da Mbappea vidi u svojim planovima sve dok je i on na klupi Parižana.

'Naravno, on će morati donijeti odluku, ali prema onome što se može vidjeti on je vrlo sretan ovdje i potpuno je posvećen sportskom projektu u ovom klubu', dodao je Pochettino koji nije želio komentirati špekulacije o dolasku Lea Messija:

'Štogod ja rekao o toj situaciji, bit će krivo interpretirano, a ja sam jako sretan s onim što imam ovdje. Najbolji igrači će se uvijek moći prilagoditi bilo kojoj momčadi u bilo kojoj ligi na svijetu', ostao je zagonetan Pochettino.