oduševio protiv fenera

Španjolci se raspisali o Olmu: Shvatili da ga ne smiju prepustiti hrvatskoj reprezentaciji

21.09.2018 u 16:49

Bionic
Reading

Sjajan nastup protiv Fenerbahčea Danija Olma privukao je pozornost medija u državi za koju je nastupao u mlađim nacionalnim uzrastima, a dnevnik Marca predviđa njegov odlazak iz Dinama već sljedeće godine...

'Dani Olmo nastavlja rasti gigantskim koracima u Dinamu,' piše najpopularniji španjolski sportski list nakon sjajnog nastupa 20-godišnjaka protiv Fenera u Europskoj ligi.

  • +14
NK Dinamo - Fenerbahče, 1. kolo Europske lige Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Bivši mladi reprezentativac Španjolske koji je otvoreno poručio ljudima u svojoj domovini da će zaigrati za Hrvatsku ako ga ubrzo ne vrate u reprezentaciju možda bi taj poziv mogao i dobiti ako nastavi igrati kao u posljednje vrijeme.

'Debi španjolskog krilnog napadača u Europskoj ligi bio je izvanredan. Asistirao je i zabio, a njegova statistika otkad igra za seniore Dinama je vrijedna spomena: u 71 utakmici zabio je 17 golova i podijelio 15 asistencija. Ne čudi što je postao želja nekih od najvećih klubova Europe: Liverpoola, Borussije Dortmund i Milana,' piše Marca.

Španjolci vjeruju da će dobri nastupi u dresu Dinama vratiti Danija u mladu reprezentaciju već u listopadu, no dok god ne zaigra za španjolske seniore postoji nada da bi se na kraju ipak mogao odlučiti za Dalićevu izabranu vrstu...