Uigravanje za city

Španjolci se raspisali o Luki Modriću; jedan detalj o njegovoj formi sve govori

14.05.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Nedavno je u Realu zavladala prava panika kad se ozlijedio Luka Modrić. No, ipak se vratio brže od očekivanog u ključnom dijelu sezone

Očekivano, od povratka na teren iskusni trener Carlo Ancelotti dozira Luki Modriću minutažu kako ne bi obnovio nezgodnu ozljedu prepone.

No, čak i kad malo igra i kad se vidi da nije 100%, Modrić u 38. godini života pokazuje koliko je važan igrač u ovoj momčadi. Čak i kad loše igra i čuva se, vidi se klasa.

U 34. kolu La Lige Real je na Santiago Bernabeuu nadigrao Getafe s minimalnih 1:0, a jedini gol zabio je Marco Asensio u 70. minuti. Gol možete vidjeti OVDJE.

Luka Modrić u igru je ušao kod rezultata 0:0, točnije u 62. minuti, a u nepunih pola sata pokazao je koliko je važan igrač. No, ova utakmica zapravo je bila uigravanje za drugu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja u srijedu.

Sudeći po ocjenama španjolskih medija Modrić je značajno podigao formu, a tiražni List Marca između ostalog piše

'Modrić je u igru ušao je u 62. minuti umjesto Ceballosa, koji je bio dosta samozatajan. Modrić je igrao pod ručnom kočnicom, ali ipak je podigao razinu igre Reala te joj dao dinamičnu notu. Dobro se oporavlja uoči velike utakmice', piše između ostalom Marca.

Svega toga je svjestan i trener Carlo Ancelotti koji 'jako pazi na Modrića' i sigurno ga u srijedu vidi u udarnom sastavu. Ipak Real brani titulu prvaka Europe, a nakon 1:1 u Madridu jasno je kako ih čeka težak posao kod momčadi koju vodi Pep Guardiola.

  • +6
Polufinale Lige prvaka: Real Madrid - Manchester City, 9.5.2023. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN