ŠUTALO NE ŠUTI

Spada među mlađe i neiskusnije, ali ipak upozorava: To nam se ne smije događati...

29.03.2023 u 00:01

Bionic
Reading

Nakon smrknutih lica u Splitu, u Bursi smo vidjeli osmijeh. Jer Hrvatska je pobijedila Tursku 2:0, ali i pružila dobrih 75 minuta igre. Uvodnih 15 je za zaborav. Na svu sreću. Livaković je bio briljantan i zaustavio domaćine u dvije izgledne prilike

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine D kvalifikacija za EURO 2024. kao gost u Bursi svladala Tursku sa 2:0 (2:0). Strijelac oba pogotka bio je Mateo Kovačić (20, 45+4).

No, osim Kovačića, u Dalićevom sastavu bilo je još odličnih pojedinaca. Poput Dominika Livakovića, Josipa Stanišića, Josipa Šutala.

Dinamovo stoperu ovo je bila tek šesta utakmica u reprezenetativnom dresu, ali sve je izgledalo kao rutina. Iako su njemu tek 23 godine, a njegovom stoperskom suigraču, Jošku Gvardiolu 21.

'Velika pobjeda, očekivali smo tvrdu utakmicu. Znali smo da će biti teško. Bilo je grešaka, ali Livaković je odlično branio. Ne smiju nam se događati te greške. S Gvardiolom se osjećam dobro kad igramo skupa. Mislite da sam se ja nametnuo na poziciji stopera? Hvala vam puno', bio je pomalo zatajan Šutalo.

  • +104
Kvalifikacije za Euro 2024: Turska - Hrvatska, 28.3.2023. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec