ZNA SE I PRVI FAVORIT

Soudani se vraća u HNL, ali ne u Dinamo: Da, razgovarao sam, ali pričekajmo još malo

24.05.2023 u 16:08

Bionic
Reading

Alžirski napadač Hilal Soudani mogao bi se vratiti u hrvatski nogomet, ali ne u svoj stari klub Dinamo nego 20-ak kilometara dalje

Gorica je osigurala šestu prvoligašku sezonu, a u nju bi mogla ući jača za kapitalca. Naime, prvenstvo još nije gotovo, a pojavila se informacija kako je Soudani blizu povratka u HNL i to u Goricu, jer je u odličnim odnosnim s trenerom Željkom Sopćem. Alžirac je trenutačno u saudijskom Damacu.

'Ističe mi ugovor i razgovarao sam sa Sopićem, on je moj prijatelj. Ništa još uvijek nije riješeno, nije dogovoreno, ali ako postoji mogućnost da zaigram za Goricu, zašto ne? Želim se vratiti u Hrvatsku, u Zagreb u kojem živim i mislim tamo i dalje živjeti. Sa velikim zadovoljstvom opet bih igrao u Hrvatskoj. Nikada ne znaš što život nosi. Možda Gorica, a možda i Dinamo, ima opcija. Pričekajmo još malo', potvrdio je Soudani za Sportske novosti.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Podsjećamo, Alžirac je za Dinamo igrao od 2013. do 2018. i u 132 utakmice postigao 69 golova, a osvojio je četiri prvenstva i tri Kupa, a zatim je za tri milijuna eura otišao u engleski Nottingham Forest.