FINALE KUPA U RIJECI

Pogledajte što Torcida sprema unijeti na Rujevicu. Funcuti 'zakopčani do grla'

24.05.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Ove srijede riječka Rujevica (19 sati, MAXSport 1, MAXtv) domaćin je finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a za vrijedan trofej borit će se Hajduk i Šibenik. Jasno, uz veliku podršku svojih navijača.

Bez obzira na to što je Šibenik putnik u niži rang natjecanja, Funcuti su u velikom broju odlučili podržati momčad, te su se cestovnim putem, odnosno automobilima i busevima zaputili prema Kvarneru.

Šibenska navijačka skupina bit će smještena na sjevernoj tribini, dok će istočnu zaposjesti Torcida, odnosno Hajdukovi navijači. Oni su pak iz Splita prema Rijeci, uz zadržavanje u Ogulinu, krenuli vlakom.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Pri 'pakiranju' u navijački vlak, bilo je vidljivo što Torcida nosi na utakmicu, odnosno čime bi se mogla 'predstaviti' na tribini.

Nekoliko navijača bilo je zaduženo za rekvizite, vodovodne cijevi i veliki transparent i niz manjih crveno - plavih zastava.

S druge strane, Funcuti su svoje zastave ili vješto sakrili, ili ih ne nose, no zato je jasno da su još jutro bili 'zakopčani do glra', kako bi glas pustili na riječkom stadionu.

Rijeka, odnosno policija, također se spremaju za ovu utakmicu, te već dva dana objavljuju novosti vezane uz regulaciju prometa, te kako bi cijeli sportski događaj što manje utjecao na 'obične' građane.

  • +7
Šibenikovi navijači cestovnim su prijevozom krenuli na finale kupa u Rijeku Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
  • +11
Hajdukovi navijači vlakom su krenuli na utakmicu finala kupa u Rijeku Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic