NAKON SLAVLJA

Sopić o kraju sezone i tome ostaje li ili ne: Ljude ne možeš prevariti...

26.05.2024 u 18:52

Bionic
Reading

Trener Rijeke osvrnuo se na sezonu u kojoj je osvojio drugo mjesto u SuperSport HNL-u i došao do finala Hrvatskog nogometnog kupa

Rijeka je jučer razbila Slaven Belupo i tako prekinula loš niz u HNL-u. Momčad Željka Sopića slavila je s 4:0 na Rujevici i tako se trijumfalno oprostila od navijača na kraju, u konačnici, ipak uspješne sezone. Niko Janković zabio je hat-trick, a jedan gol dodao je Jorge Obregon.

Sam Sopić se nakon utakmice osvrnuo na nastup svojih navijača, ali i natuknuo hoće li ostati u klubu nakon glasina o razlazu.

'Mislim da smo i mi i Slaven Belupo igrali bez dosta igrača, a drago mi je što su oni koji su počeli utakmicu to profesionalno odradili. Jako mi je drago što smo dali priliku našoj mladosti, našim juniorima. Moram se zahvaliti i ovoj našoj predivnoj publici koja je došla u nedjelju u 15 sati, u vrijeme ručka, po kiši. Kada Rijeka igra ništa nije teško i skidam im kapu', rekao je Sopić.

'Ljude ne možeš prevariti. Oni znaju koliko su se ovi dečki žrtvovali za ovaj rezultat. Kada se pogleda ova masa ljudi koji su ostali navijati na terenu to je najveći poticaj za daljnji rad i mogu im samo reći: hvala!'

'Mislim da je sezona jako uspješna. Uvijek se može bolje, ne treba se zadovoljiti malim stvarima. Na greškama se uči, svakim danom želimo biti sve bolji i bolji, a to možemo postići samo mukotrpnim treningom i radom', zaključio je.