pogledajte fotografije

Šokirani Dinamo očajava: Kiša pretvorila Maksimir u potpuno ruglo!

19.09.2017 u 15:15

Bionic
Reading

Nogometni klub Dinamo na svojoj Facebook stranici objavio je fotogaleriju štete koju je kiša načinila na stadionu Maksimir, uz apel gradu da mu izgradi novi...

Kiša koja je upropastila utakmicu između Hrvatske i Kosova raskrinkala je prije par tjedana sve slabosti maksimirskog stadiona koji već dugo vremena ne prati moderne standarde europskog nogometa.

  • +10
Maksimirski stadion nakon kiše Izvor: Licencirane fotografije / Autor: GNK Dinamo

Mislili smo da prizori Maksimira ne mogu biti gori, no nakon novih snažnih oborina ovih dana u gradu Zagrebu Dinamo je na svojoj Facebook stranici objavio fotogaleriju koja pokazuje u kakvom je stanju stadion iznutra i koliko ga je kiša dodatno oštetila.

Nije samo da na njemu kisnu nesretni gledatelji na tribinama, jer sada Maksimir prokišnjava na sve strane, a oštećenja na zidovima pretvorila su ga u potpuno ruglo.

'Usprkos ogromnim naporima i ulaganjima u gradsku imovinu koja GNK Dinamo svakodnevno obavlja kako bi održao funkcionalnost stadiona Maksimir ogromne količine padalina nanijele su velika oštećenja na ionako narušenom stadionu. Pogledajte galeriju fotografija kojom još jednom apeliramo na sve nadležne institucije - Zagreb, Hrvatska i Dinamo zaslužuju novi stadion!', napisao je zagrebački nogometni klub, no pitanje je hoće li gradska uprava imati sluha, jer radi s o jako skupom projektu, a ima i važnijih u Zagrebu...