propala senzacija

Dinamo u finišu prijelaznog roka ostao bez Pavičića, ali i bez Gavranovića

01.09.2017 u 00:01

Bionic
Reading

Cijeli je četvrtak 'mirisao' na senzaciju. Mario Gavranović bio je milimetarski blizu dolaska u Dinamo, no na kraju su 'modri' - barem za sada - ipak ostali bez zvučnog pojačanja...

Trebala je to biti još jedna 'transfer bomba', Dinamo je bio blizu da 'preotme' Rijeci Marija Gavranovića! Tijekom četvrtka, posljednjeg dana prijelaznog roka, sve je praktički bilo dogovoreno - Dinamo bi Rijeci uz milijun i pol eura dao i Domagoja Pavičića kojeg Matjaž Kek već neko vrijeme 'snima'.

>> Bomba zadnjeg dana prijelaznog roka; Dinamo otima Gavranovića Rijeci?!

Klubovi su među sobom riješili sva pitanja, no potom se predomislio Pavičić i odbio transfer na Rujevicu! Na Maksimiru je navodno bilo jako 'vruće', menadžeri i čelnici obaju klubova pokušavali su pronaći dogovor koji bi zadovoljio obje strane, a u posljednjim trenucima prijelaznog roka su ga i pronašli.

Mario Gavranović tako ostaje i dalje u Rijeci, navodno je dogovor da odigra jesenski dio u Rijeci koja se natječe u Europskoj ligi, a potom bi u zimskom prijelaznom roku potpisao za Dinamo. U prilog tome ide i 'posudba' Domagoja Pavičića. On će prvo na šestomjesečnu posudbu na Rujevicu, pa ako mu se svidi... No, vjerojatno je to i najbolje rješenje jer ionako nije u planovima trenera Marija Cvitanovića, a u Rijeci će imati priliku pokazati što i koliko zna.

  • +3
HT Prva liga, 5. kolo: Rijeka - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Službeni predstavnici Rijeke bili su u Maksimiru na pregovorima oko posudbe igrača Dinama Domagoja Pavičića. Očekujemo da se Pavičić priključi treninzima Rijeke. Apsolutno nije bilo razgovora o prijelazu Marija Gavranovića u Dinamo. Gavranović nije bio tema prijelaznog roka', kratko je priopćio klupski glasnogovornik Alen Rivetti.