opaka bolest

Šokantno priznanje jednog od najboljih svjetskih golmana: Prošao sam tri operacije da bih preživio rak

02.11.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Kapetan minhenskog Bayerna i golman njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer (36) progovorio je o borbi sa zloćudnom bolesti. Naime, Neueru je dijagnosticiran rak kože i do sada je prošao tri operacije

Manuel Neuer (36) objavio je kako je imao rak kože i zbog toga je obavio tri operacije lica, a sada je započeo suradnju s jednom tvrtkom koja se bavi proizvodnjom kozmetike.

Osim Neuera, s tom istom tvrtkom surađuje i bivša prva tenisačica svijeta Angelique Kerber.

'I Angelique i ja smo imali osobnu povijest vezanu uz kožne bolesti, ona je imala hiperpigmentaciju, a ja rak kože na licu zbog koje sam morao na tri operacije', objavio je Neuer.

Glasine o opakoj bolesti pojavile su se krajem 2021. godine kada je Neuer viđen s flasterima i ožiljcima na licu. Navodno se sve to događalo prije utakmice s Barcelonom, a on još od tada ima vidljive ožiljke na licu. Na kraju je sve sam Neuer kratko komentirao.

'Imao sam tri operacije da bih preživio, ali samo pobijedio rak kože. Na kraju sam imao dosta sreće...', izjavio je Manuel Neuer koji je u posljednje vrijeme bio izvan stroja zbog ozljede ramena, ali trebao bi kandidirati za nastup u reprezentaciji Njemačke na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Katru koje počinje za 18 dana.