RUŽNE OPTUŽBE

Šokantna tvrdnja političara; ona uništava Đokovića

11.03.2017 u 11:21

Bionic
Reading

Puno toga se pisalo o razlozima lošijih rezultata Novaka Đokovića u odnosu na njegovu dominaciju koja je trajala do lipnja 2016., a političar Amir Bislimi otišao je korak dalje od svih nagađanja

Što je razlog što Novak Đoković ne pobjeđuje dominantno kao nekada? Puno toga napisano je o toj temi. Neki su navodili umor nakon godina u kojima je vladao, zatim zasićenje poslije trijumfa na Roland Garrosu, jedinog Grand Slama koji mu je nedostajao, razlozi lošije forme tražili su se i u Đokovićevoj zdravoj prehrani...

No poslanik Demokratske stranke Srbije u skupštini Vojvodine Amir Bislimi iznio je putem društvene mreže dosad najšonkantnije tvrdnje. On je za pad forme okrivio Đokovićevu suprugu Jelenu.

Novak Đoković i Jelena svađa

U prepisci na Facebooku ovaj političar napisao je da ona ne razgovara sa njegovim roditeljima Dijanom i Srđanom i kako se takva situacija situacija održava na srpskog tenisača.

Sve je prenio Kurir, a i ispod toga teksta na portalu srpskog tabloida puno je komentara u kojima se negativno piše o Jeleni te se tvrdi kako ona uništava cijelu Đokovićevu obitelj.

Ostaje nam da pričekamo i vidimo kako će Novak i Jelena reagirati na ove ružne tvrdnje, no sigurno im nije lako, jer od kada je Đoković postao teniska zvijezda mediji seciraju svaki detalj iz njihovog života, a njima to sigurno nije lako izdržati.