NAJBOLJE ZNA

Prije je svojim govorom šokirala sve, a sada 'otkriva' što muči Đokovića

08.03.2017 u 18:52

  • +5

Novak Đoković

Izvor: Reuters / Autor: tportal/montaža

Bionic
Reading

Pred nama je Masters u Indian Wellsu, a jedna od glavnih tema u teniskim krugovima je forma srpskog igrača Novaka Đokovića

Đoković je pet puta osvajao Paribas Open, posljednje tri godine on je odnosio trofej pobjednika. No poslije osvajanja Roland Garrosa 2016. njegova forma je bila u padu i nije više izgledao nedodirljiv.

Sam je priznao kako je trijumfom na zemljanom Grand Slamu, jedinom koji mu je do tada od velikih nedostajao', nestalo motivacije koja ga je dugo držala na vrhu. Njegovo objašnjenje nije zadovoljilo sve, javili su se kritičari te su razloge iznenadnih poraza tražili u Đokovićevom privatnom životu.

O tenisu srpskog tenisača  posljednjih mjeseci govorili su mnogi, i tenisači, treneri, navijači, stručni komentatori, a sada je sud o problemima Đokovića dala bivša zvijezda ženskog tenisa Flavia Pennetta.

'Opala mu je energija. Pobjeda na Roland Garrosu i kompletiranje Grand Slama ga je ispraznilo. Nije lako držati visoku razinu dugo vremena. Postoje razdoblja kada se osjećate prazno i kada vam je potreban odmor. Novaku je potrebno vratiti se mentalno u stanje u kojem je prije bio', izjavila je Talijanka koja je bila senzacionalna pobjednica US Opena 2015.

Ona najbolje zna što znači biti emocionalno prazan, jer je poslije najvećeg uspjeha karijere pobjedničkim govorom šokirala sve, hladno je najavila kako na kraju sezone napušta tenis te je to i napravila.