FIFA_SP_2018.svg

'sredio' ga suigrač

Šokantna ozljeda peruanske zvijezde: Bila je to stravična scena...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 25.06.2018 18:14
  • Objavljeno 25.06.2018 u 18:14
Bionic
Reading

Najbolji peruanski nogometaš Jefferson Farfan (33) zbog ozljede neće biti u momčadi za susret s Australijom u posljednjem susretu skupine C. Brzonogi napadač moskovskog Lokomotiva teško je stradao na treningu nakon sudara s jednim od suigrača

Peruanci su ostali bez šansi da izbore plasman u osminu finala SP-a jer su u prva dva kola izgubili i od Danske i od Francuske, obje s minimalnih 1:0. No, ostavili su sjajan dojam u te dvije utakmice, šteta... Još je veća šteta to što su Peruanci uoči susreta s Australijom doživjeli novi šok.

Na oproštaju od SP-a Peru neće moći računati na iskusnog napadača Jeffersona Farfana (33) koji je jedan od najboljih igrača ove ekipe. Farfan je doživio tešku ozljedu glave na treningu, a čak je nekoliko minuta bez svijesti ležao na terenu nakon čega je prebačen u bolnicu.

'To je bila stvarno stravična scena, ali hvala Bogu sada je sve u redu', kazao je peruanski izbornik Ricardo Gareca i dodao:

  • +16
SP 2018., skupina C: Francuska - Peru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Farfan se sada oporavlja se kako treba, ali neće igrati protiv Australije. Nekoliko minuta bio je bez svijesti, ali je vrlo brzo dobio svu potrebnu pomoć. Bio je uplašen, ali sada je sve u redu. Ipak, neće igrati protiv Australije. Nalazi su pokazali da je doživio potres mozga nakon sudara sa suigračem i mora mirovati. Iskreno se nadamo da će se oporaviti što prije.'