FIFA_SP_2018.svg

veliki hendikep

Šok za Urugvajce; na Francuze moraju bez svog najboljeg igrača

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 06.07.2018 15:23
  • Objavljeno 06.07.2018 u 15:23
Bionic
Reading

Urugvaj i Francuska danas od 16 sati u Nižnjem Novgorodu igraju prvu utakmicu četvrtfinala SP-a. 'Tricolori' će istrčati u najjačem sastavu, Urugvajci pak imaju dosta problema...

Francuski izbornik Didier Deschamps imao je samo jedan problem, morao je pronaći zamjenu za Matuidija koji je iz momčadi za susret s Urugvajcima ispao zbog žutih kartona.

Umjesto njega od prve minute na terenu će se naći Tolisso i to je jedina izmjena koju je Deschamps napravio u odnosu na sastav 'tricolora' koji su u osmini finala razbili Argentinu.

Početna postava Francuske za susret s Urugvajem činit će - Lloris, Umtiti, Varane, Pavard, Lucas Hernandez, Kante, Pogba, Tolisso, Griezmann, Mbappe, Giroud.

  • +26
SP 2018., osmina finala: Francuska - Argentina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane, Urugvajci imaju velikih problema. Zbog ozljede u prvih 11 sigurno neće biti njihovog najboljeg strijelca Edisona Cavanija. Popularni El Matador susret će početi na klupi za rezerve, a njegovo mjesto u vrhu napada uz Luisa Suareza će zauzeti Cristian Stuani.

  • +35
SP 2018., osmina finala: Urugvaj - Portugal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Startna postava Urugvaja tako će izgledati - Muslera, Gimenez, Godin, Caceres, Laxalt, Nandez, Torreira, Bentacur, Vecino, Suarez, Stuani.