sampaoli na mukama

Šok za Gaučose; otpao im igrač bez kojeg je Argentina nezamisliva

23.05.2018 u 08:25

Bionic
Reading

Argentinska nogometna reprezentacija već je počela s pripremama za SP u Rusiji. No, kako je krenulo, izbornik Jorge sampaoli sigurno žali što je već okupio igrače

Iako se ne zna točno je li ozljedu zadobio na pripremama ili je s njom stigao u kamp, prvi golman Argentine Sergio Romero već je napustio reprezentaciju, a izbornik Jorge Sampaoli umjesto njega pozvao je golmana meksičkog Tigresa Nahuela Guzmana.

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.

Iskusni 31-godišnji golman Manchester United već godinama je prvi golman Argentine. Iako u dresu Manchester Uniteda ne brani često (op.a. skupio je tek deset nastupa ove sezone), Romero je i ovog ljeta trebao biti prvi Sampaolijev izbor.

Međutim, krenulo je po zlu.

I sada će, silom prilika, prvi golman Argentine najvjerojatnije biti 36-godišnji golman Chelseaja Willfredo Cabalero, a uz njega i naknadno popvanog Guzmana na popisu je i čuvar mreže River Platea Franco Armani.

Argentina prvenstvo u Rusiji otvara utakmicom protiv Islanda, potom 21. lipnja igra protiv Hrvatske a 26. lipnja nastupe u skupini zaključuje ogledom protiv Nigerije.