PRISILNA ZAMJENA

Šok u Unitedu: Novo pojačanje mora 'u vatru' već s Arsenalom?

15.11.2014 u 21:07

Bionic
Reading

Nakon što su dobili zabrinjavajuće vijesti iz stožera španjolske reprezentacije ljudi u Manchester Unitedu moraju dobro razmisliti koga će poslati na travnjak idućeg vikenda u ogledu protiv Arsenala

David De Gea je prilikom obrane jednog udarca suigrača Paca Alcacera ozlijedio mali prst desne ruke i zbog ozljede će morati mirovati još uvijek nedefiniran vremenki period.

Osim Španjolaca, koji imaju Ikera Casillasa, zabrinuti su i u redovima De geinog Manchester Uniteda koji se nalaze u daleko težoj situaciji. Njihov rezervni vratar Lindegaard ove sezone još nije branio, dok se treći izbo Ben Amos prvoj momčadi zadnji put na terenu priključio prije četiri godine.

Ipak, ako De Gea neće biti spreman za ogled s Arsenalom prilično pouzdani britanski Telegraph tvrdi da bi u prvom sastavu momčadi s old Trafforda mogao debitirati - Victor Valdes. Iskusni Španjolac, koji je do sada u bogatoj karijeri nastupao isključivo za Barcelonu, već je nekoliko tjedana u trenažnom procesu s igračima Uniteda, a nedavno je i sam poslao poruku svojim pratiteljima: 'Skoro sam spreman!'


Podsjetimo, Valdes je ionako odlučio prošloga ljeta napustiti Barcelonu; no u završnici sezone teško je ozlijedio koljeno i još uvijek nije nastupio ove godine. Treneru Van Gaalu sigurno nije lako, ako De Gea ne bude spreman svaka od ponuđenih opcija ponudit će veliku neizvjesnost uoči važnog ogleda s Wengerovim topnicima.

Svi znaju da je valdes odličan golman, ali je veliko pitanje u kakvom je stanju